28 november 2022
Blogpost

DIY Advent: 10 kleine cadeautjes die in je adventskalender passen (voor volwassenen!)

Kerstboom: check! Adventskalender: check! Kleine cadeautjes om die adventskalender te vullen? Niet zo check. Geen paniek, KADEE to the rescue! Wij presenteren: onze top 10 cadeau ideeën in klein formaat voor een groot effect!

1. Travelsize verzorgingsproducten

Je vindt ze voor groot, oud, man, vrouw én in alle prijscategorieën: travelsize verzorgingsproducten. Ze zijn werkelijk óveral te verkrijgen en superhandig als mini cadeautje. Vergeet zeker ook niet eens te kijken naar het ruime aanbod luxe parfum staaltjes.

2. Bioscooptickets

Met een avondje bioscoop kan je echt iedereen een plezier doen. Zie je het liever wat groter? Ga dan voor een Movie & Chill box van KADEE. 😉 Hé, een beetje reclame is oké….

3. Gepersonaliseerd hebbedingetje

Wij kozen voor een leuke sleutelhanger met eigen foto. Die kan je gemakkelijk zelf maken met deze kit van AVA of je bestelt die gewoon bij HEMA.

4. Lekker drankje in mini flesje

Alcoholisch of niet, aan jou de keuze!

5. Een leuk gadget

Denk je eerder praktisch? Kies dan voor een handig gadget zoals een gsm-houder voor in de auto, een extra gsm-kabel (want let’s face it, die geraken we écht overal kwijt) of een set draadloze oortjes. Mag het wat meer fun zijn? Een ring light voor op de smartphone of een pop socket kost sowieso minder dan €5!

6. Iets lekkers

Ah, de lekkerbekken onder ons zullen dit vast en zeker appreciëren. Een lekker chocolaatje of wat snoep en je adventskalender is zo gevuld!

7. Een juweeltje

Voor de vrouwen is het simpel: een setje oorbellen, een hippe armband… Maar ook voor de mannen kan een accessoire zéker! Een greep uit het aanbod: een nieuw smartwatch bandje, manchetknopen, een riem…

8. Een kerst accessoire

Hé, het is toch een ADVENTSkalender?!

9. Een schattig kaarsje

Past overal in én is geen aanslag op je portemonnee. Bonuspunten als het nog eens in kersthema is.

10. Een kans op een fortuin

Een kraslotje heb je al vanaf €1!

 

Advent 1Advent 2

Het leukste kerstcadeau voor hem: 8 originele ideeën 4 december 2022

Je kent ze wel: mannen die nooit iets nodig hebben wanneer je hen vraagt wat ze eigenlijk van cadeau willen, waardoor ze uiteindelijk eindigen met een paar sokken onder kerstboom…  Maar niet deze kerst! Scoor dit jaar punten bij je vriend, man, vader of zoon met deze originele cadeautips. Bedacht en geschreven door – jawel – een man!

Gastronomisch dineren in ’t Vijfde Seizoen: onze ervaring 15 november 2022

Op zaterdag 29 oktober was het eindelijk nog eens zover: een heerlijk avondje gastronomisch genieten bij ’t Vijfde Seizoen in Aalter. Deze keer niet voor een tête-à-tête met ons tweetjes, maar met een heuse groep van zeven (!) Of moeten we zeggen, acht? Met een zwangere vrouw in ons midden én iemand met een visallergie, waren we zeker niet de gemakkelijkste tafel die avond. Of dat een probleem vormde? Daar vertellen we je meer over in onze nieuwste blogpost!

Een dagje ontspannen met twee bij Thermen Katara: onze ervaring 16 augustus 2022

21 juli 2022, de Belgische feestdag. We besluiten dit jaar om eens niet naar het nationaal défilé te gaan kijken, maar kiezen voor een heerlijk dagje ontspannen bij Thermen Katara in het mooie Belsele (Sint-Niklaas). Een verslag van ons ontspannend dagje met twee bij Thermen Katara!

Inspiratie om mama’s te verrassen op Moederdag: onze Top 10 7 april 2022

Ah, Moederdag. Dé dag van het jaar waarop je alle mama’s eens extra mag verwennen. Of het nu jouw eigen mama is, de mama van je kinderen, je schoonmama of je bonusmama, ze verdienen het allemaal! Maar… wat geef je aan iemand die werkelijk alles al lijkt te hebben en nooit iets nodig heeft?

KADEE TO THE RESCUE! Wij gingen op onderzoek en stellen met trots voor… onze top 10 Moederdag cadeau ideeën. Lees je mee?

Betaal veilig en zonder zorgen