Ons verhaal

Hi, wij zijn Emiel & Stéphanie en wij vormen samen – je raadt het nooit – KADEE! Maar hoe is het allemaal begonnen? Wel, lees even mee…

2021

We schrijven Moederdag 2021 en we zijn op zoek naar leuke cadeautjes voor onze mama’s. Maar wat geef je aan mensen die alles al hebben? Een cadeaubon van hun favoriet restaurant misschien? Of toch eerder een zalig dagje wellness? Ja, leuk.. Maar dat hebben we al zo vaak gedaan…

Wat als… we het nu eens persoonlijker zouden maken en méér dan enkel een bon zouden geven?

Wat als... we een bon zouden geven voor een leuke brunchplek, aangevuld met leuke lokale producten die passen bij een brunch? Dan krijgen onze mama’s niet één keer een cadeautje, maar twee keer! En voilà, onze brunch box was geboren.

Onze mama’s waren – dat waren ze ook wel wat verplicht – laaiend enthousiast over het concept. Ze leerden nieuwe en zeer lekkere producten kennen én hadden later nog een brunch in het vooruitzicht. Tweemaal plezier, dus!

2022

Maar waren onze mama’s enthousiast omdat ze ons graag zien of hadden we écht een leuk idee te pakken? We besloten de sprong te wagen en KADEE was geboren! Op 7 april 2022 lanceerden we dan ook met héél veel trots onze eerste giftboxes.

Elke giftbox heeft een specifiek thema, maar de rode draad blijft telkens gelijk: een leuke (én mooie, ook niet onbelangrijk!) box met Belgische producten aangevuld met een belevenisbon bij lokale partners.

En wees gerust, alle producten én alle partners worden eerst door ons uitgetest (écht, wat een opoffering ?). Zo weet jij dat je áltijd een cadeau en belevenis geeft die echt de moeite waard is. Da’s wel zo gemakkelijk!

Betaal veilig en zonder zorgen