Wellness

Even helemaal ontspannen, weg van de dagdagelijkse stress? Daar doe je écht iedereen een plezier mee! Neem een kijkje naar onze wellness giftboxes, gevuld met Belgische producten van lokale ondernemers mét een wellness bon voor een heerlijk verwenmomentje. Zo zorg je niet voor één, maar voor twee verrassingen! Ontspannen in Gent, Sint Niklaas, Olen, Tongeren of nabij Brussel (Dilbeek), het kan allemaal!

Wat mag je verwachten?

Een originele giftbox gevuld met heerlijke én lokale verwenproducten! Just sit back and relax… want de box is helemaal klaar om cadeau te doen. Maar er is nog meer! In de giftbox vind je ook een cadeaubon voor een zalig wellnessmomentje bij één van onze partners. Deze cadeaubonnen zijn originele bonnen van de partners zelf. Je gebruikt ze op dezelfde manier als bonnen die zelf hebt aangekocht. Waar wacht je dus nog op? Kies één van onze wellness belevenissen in Antwerpen, Limburg, Oost-Vlaanderen of Vlaams-Brabant en verras diegene die je het liefste ziet. En beloofd: wij hebben álle partners zelf getest, zo ben je 100% zeker van de kwaliteit!

Gepersonaliseerd met oog voor detail

Bij het ontwerpen van onze giftboxes zijn er twee belangrijke vereisten: ze moeten prachtig zijn én persoonlijk. De producten worden telkens met veel zorg geselecteerd en elke box gaat de deur uit met een persoonlijk handgeschreven kaartje. Een geschenk geef je immers aan diegene die je het liefste ziet, en dat begrijpen wij maar al te goed! Daarnaast ben je volledig vrij om te kiezen waar het geschenk geleverd wordt (bij jou thuis of rechtstreeks bij de gelukkige) en is er gratis verzending. Handig, toch?!

Betaal veilig en zonder zorgen