Hét eindejaarsgeschenk van 2023

Op zoek naar een uniek eindejaarsgeschenk om jouw klanten, werknemers of andere zakenrelatie te verrassen mét een persoonlijke toets? Say no more! Kies voor onze Twist & Slurp, een box gevuld met de allerlekkerste producten van Belgische bodem geschikt om een lekkere pasta voor twee op tafel te toveren thuis, aangevuld met een bon om heerlijk te genieten bij Bavet. En dat al vanaf €44 per persoon!

  • Heerlijke pasta van Belpasta
  • Smaakvolle tomatensaus van Think Tomato
  • Verrassende topping van Topp'd met de smaak tomato - red curry
  • Een belevenisbon voor een spaghetti bij Bavet  (t.w.v. €20)

Tip! Wij kunnen de giftboxes rechtstreeks aan huis leveren of (in bulk) op kantoor. Levering aan huis is perfect om ook bij afwezigheid je aanwezigheid te tonen en levering op kantoor maakt het mogelijk om je giftbox(es) zelf af te geven! Een eigen personalisatie toevoegen zoals een kaartje in de box of een sticker op de box is zeker ook mogelijk.

Op zoek naar iets anders?

Prêt-à-donner

Vanaf 1 stuk

Cadeautjes vinden én afgeven vervelend? Nee, hoor! Kies één (of meerdere) giftboxes uit onze B2C catalogus, laat ons je keuze weten via onderstaand contactformulier en wij doen de rest!  

Prêt-à-donner mét personalisatie

Vanaf 10 stuks, afhankelijk van de gekozen personalisatie.

Graag je eigen branding toevoegen aan één van onze giftboxes uit de corporate catalogus? We like the way you think! Van het toevoegen van een kaartje met je eigen logo tot het volledig bedrukken van de giftbox zelf. Contacteer ons om de mogelijkheden te bespreken!

Full couture

Vanaf 25 stuks, afhankelijk van de gekozen opties.

Liever een volledig op maat gemaakte giftbox? Met of zonder volledige personalisatie? Neem contact met ons op via het contactformulier en we maken er samen iets uniek van. Wij doen het werk, en jij krijgt de complimenten. Handig, toch?

Klaar om jouw corporate gifting naar een hoger niveau te tillen?

Contacteer ons!

Betaal veilig en zonder zorgen