Blog

Het leukste kerstcadeau voor hem: 8 originele ideeën 4 december 2022

Je kent ze wel: mannen die nooit iets nodig hebben wanneer je hen vraagt wat ze eigenlijk van cadeau willen, waardoor ze uiteindelijk eindigen met een paar sokken onder kerstboom…  Maar niet deze kerst! Scoor dit jaar punten bij je vriend, man, vader of zoon met deze originele cadeautips. Bedacht en geschreven door – jawel – een man!

Gastronomisch dineren in ’t Vijfde Seizoen: onze ervaring 15 november 2022

Op zaterdag 29 oktober was het eindelijk nog eens zover: een heerlijk avondje gastronomisch genieten bij ’t Vijfde Seizoen in Aalter. Deze keer niet voor een tête-à-tête met ons tweetjes, maar met een heuse groep van zeven (!) Of moeten we zeggen, acht? Met een zwangere vrouw in ons midden én iemand met een visallergie, waren we zeker niet de gemakkelijkste tafel die avond. Of dat een probleem vormde? Daar vertellen we je meer over in onze nieuwste blogpost!

Een dagje ontspannen met twee bij Thermen Katara: onze ervaring 16 augustus 2022

21 juli 2022, de Belgische feestdag. We besluiten dit jaar om eens niet naar het nationaal défilé te gaan kijken, maar kiezen voor een heerlijk dagje ontspannen bij Thermen Katara in het mooie Belsele (Sint-Niklaas). Een verslag van ons ontspannend dagje met twee bij Thermen Katara!

Inspiratie om mama’s te verrassen op Moederdag: onze Top 10 7 april 2022

Ah, Moederdag. Dé dag van het jaar waarop je alle mama’s eens extra mag verwennen. Of het nu jouw eigen mama is, de mama van je kinderen, je schoonmama of je bonusmama, ze verdienen het allemaal! Maar… wat geef je aan iemand die werkelijk alles al lijkt te hebben en nooit iets nodig heeft?

KADEE TO THE RESCUE! Wij gingen op onderzoek en stellen met trots voor… onze top 10 Moederdag cadeau ideeën. Lees je mee?

SCHRIJF JE IN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF
EN ONTVANG €5 KORTING OP JE EERSTE BESTELLING!

Wees als eerste op de hoogte van onze nieuwste lanceringen, de beste acties en nog zo veel meer.

Betaal veilig en zonder zorgen