Brunch

Graag iets origineler uit de hoek komen dan een paar sokken als geschenk? We feel you… Wij gingen op zoek naar het perfecte cadeau en stelden samen: een breed én heerlijk aanbod van giftboxes gevuld met Belgische producten van lokale ondernemers, aangevuld met een cadeaubon om heerlijk te gaan brunchen. Een mimosa in Brugge, Kortrijk, Gent, Antwerpen, Leuven of Hasselt? Aan jou de keuze!

Hoe gaat het in zijn werk?

Simpel! Jij ontvangt een leuke brunch giftbox gevuld met lokale producten. Deze giftbox is helemaal klaar om cadeau te doen zodat jij echt – beloofd! – geen tijd meer verliest aan het samenstellen van het geschenk. Maar dat is natuurlijk niet alles! Want in de giftbox vind je ook een cadeaubon voor een heerlijke brunch bij één van onze partners. Deze cadeaubonnen werden rechtstreeks aangekocht bij de partners en kunnen dus gebruikt worden alsof je ze daar zelf hebt aangekocht. KADEE hoeft dus niet eens vermeld te worden! Of je nu een geliefde wil verrassen met een uniek cadeau met brunchplekken in West-Vlaanderen, Oost-Vlaanderen, Vlaams-Brabant, Antwerpen of Limburg, er is voor iedereen wat wils! Oh, en trouwens: de producten én brunchplekken werden door ons persoonlijk uitgetest. Zo geef je een KADEE belevenis áltijd met een gerust hart
 

Persoonlijk én verzorgd

Alle giftboxes werden samengesteld met veel oog voor detail. Niet alleen worden ze telkens uiterst mooi verpakt (het is een geschenk natuurlijk!), ze worden ook altijd vergezeld door een uniek handgeschreven kaartje. Het enige wat jij moet doen om zo’n origineel geschenk in huis te halen, is een keuze maken uit ons aanbod én ons eventueel laten weten welk tekstje we voor jou op het kaartje mogen schrijven. De box wordt geleverd waar en wanneer jij maar wilt. Bij jou thuis of rechtstreeks bij de gelukkige. En bovendien kan je rekenen op gratis verzending!

Betaal veilig en zonder zorgen