Gastronomie

Op zoek naar een geschenk voor een echte foodie? Zoek niet langer, want wij stellen voor: giftboxes gevuld met Belgische producten van lokale ondernemers, aangevuld met een cadeaubon om gastronomisch te gaan dineren. Of je nu kiest voor een heerlijk etentje in Lennik, Turnhout, Wielsbeke, Kasterlee of Aalter, onze partners werden allemaal uitvoerig getest én goedgekeurd.  100% kans op een memorabele avond!

Vertel me meer!

Een KADEE gastronomie giftbox is heel simpel samen te vatten in één zin: een giftbox gevuld met lokale producten passend bij een gastronomische belevenis én 100% Belgisch. Doordat de producten al mooi verpakt in een giftbox zitten, is het geschenk helemaal klaar om cadeau te geven. Gewoon uit de verzenddoos nemen en voilà! Maar KADEE zou KADEE niet zijn, mochten wij daar niet iets extra bij geven. Naast de producten vindt de ontvanger namelijk ook nog een cadeaubon om gastronomisch te gaan genieten bij één van onze restaurant partners. Of wat dacht je van een heerlijk diner voor twee in Antwerpen, Limburg, Oost-Vlaanderen, Vlaams-Brabant of West-Vlaanderen? En wat nog handiger is: de resto bonnen komen rechtstreeks van bij de partner en kunnen dus op dezelfde manier gebruikt worden als de bonnen die je zelf bij hen zou gaan halen zijn. KADEE hoeft zelfs niet eens vermeld te worden, noch hoeft er rekening gehouden te worden met speciale reservatievoorwaarden. Gemakkelijk, toch?

Persoonlijk getest & goedgekeurd

Beloofd: alle producten én alle belevenissen worden door ons persoonlijk getest. Een KADEE belevenis geef je dus altijd met een gerust hart. De giftboxes worden met veel oog voor detail samengesteld en passen altijd bij het thema van de belevenis. Ook is er telkens een handgeschreven kaartje in de giftbox te vinden. Jij kan zelf kiezen wat wij op dat kaartje schrijven of wij toveren zelf een leuk tekstje uit onze feestelijke hoed. Aan jou de keuze! Oh, en hebben we al gezegd dat er gratis verzending is mét adres naar keuze (jouw huis of rechtstreeks naar de gelukkige)?!

Betaal veilig en zonder zorgen