Bistronomie

Lekker eten hoeft niet altijd geserveerd te worden in 5 gangen. Onze bistronomie partners zijn daar het levende bewijs van! Ga voor een giftbox gevuld met Belgische producten van lokale ondernemers, aangevuld met een cadeaubon voor een heerlijk etentje in Turnhout of Hasselt. Zo simpel kan een perfect geschenk zijn!

Nieuwsgierig geworden?

Een KADEE box is niet zomaar een geschenk. Het is een giftbox gevuld met Belgische producten van lokale ondernemers en is áltijd een lust voor het oog.  Alle producten werden zorgvuldig geselecteerd, getest en verpakt in een mooie – en duurzame – geschenkdoos. Zo hoef jij enkel nog de doos uit de verzenddoos te halen en af te geven aan de gelukkige. Een persoonlijk en origineel geschenk geven was nog nooit zo gemakkelijk! Oh, en dan vergeten we bijna het belangrijkste: in elke giftbox vind je ook nog een cadeaubon voor een unieke belevenis. Ook bij de bistronomie giftbox is dat niet anders: daar vind je een geschenkbon voor een heerlijk etentje bij één van onze bistronomie partners. Op het menu: heerlijke Vlaamse kost bij de Koeiketel in Turnhout of lekkere Flammkuchen in Hasselt. Daar zegt écht geen enkele foodie nee tegen. En dat kunnen we met een gerust hart zeggen, want álle belevenissen werden eerst door ons persoonlijk goedgekeurd!

Handgeschreven kaartje

Naast de producten en de cadeaubon, vind je nog één iets extra in de giftbox: een handgeschreven kaartje! De tekst mag je zelf beslissen (en schrijven wij met heel veel plezier voor je neer), of je vertrouwt op onze creatieve pen. Het wordt sowieso een kaartje én geschenk om nooit te vergeten!

Betaal veilig en zonder zorgen