Bioscoop

Groot, klein, jong, oud, mannelijk, vrouwelijk: werkelijk iedereen houdt van avondje bioscoop. Onze bioscoopbox, in samenwerking met Kinepolis, is hét geschenk voor echte filmliefhebbers. Een giftbox gevuld met lokale producten om eerst thuis te genieten van een leuke film op de bank, aangevuld met vouchers om ook op groot scherm te genieten van een film bij Kinepolis. What's not to love?

1 van 1 weergegeven

Waarom is een KADEE box het perfecte geschenk?

Simpel, het is een mooi én attent geschenk. Onze giftboxes werden telkens met heel veel oog voor detail samengesteld. Alle producten zijn 100% Belgisch van lokale ondernemers én werden aangevuld met een belevenisbon. Zo heb je niet 1, maar 2 cadeautjes! Bij de bioscoopbox ‘Movie & Chill’ werd gekozen voor een samenwerking met Kinepolis. Met zijn 11 bioscopen is er altijd eentje in de buurt. En met zijn breed aanbod aan films en leuke technologieën (3D, 4D, IMAX,…) is er werkelijk voor iedereen wat wils!
 

Helemaal klaar om af te geven!

Wij doen het werk, en jij krijgt de complimenten. Graag nog wat persoonlijker? Wij bieden nog twee leuke gratis personalisaties aan: een eigen tekstje die wij zelf neerpennen op een bijpassend kaartje én een datumsticker. Zo heb je écht een uniek cadeau!

Betaal veilig en zonder zorgen